Goudaankoop

Home / Goudaankoop

Goudaankoop is de speciale inkoopafdeling van Goudservice.
Wij zijn een erkend en gediplomeerd juweliersbedrijf sedert 1992.

Met onze ervaring en vakkennis bieden wij u de beste service. Wij weten dat klanten die iets te koop willen aanbieden, dit op een veilige en discrete manier willen doen. Daarom hebben wij onze speciale inkoop afdeling “Goudaankoop” voor u gerealiseerd. Hier kunt u in een afgescheiden loket, op een heel veilig en discrete wijze uw sieraden laten taxeren en te koop aanbieden. Uw sieraden worden op een voor u geheel inzichtelijke manier getoetst en gewogen. Ook de prijsbepaling is heel inzichtelijk en transparant. Wij hopen u als klant te mogen begroeten en verzekeren u, dat u tevreden zult zijn met onze werkwijze en service.

Oud goud omzetten in geld voor de hoogste goudkoers?

U hebt oud goud dat u te gelde wilt maken voor gegarandeerd de hoogste prijs op de hoogste goudkoers? Goudservice maakt zelf de fraaiste, nieuwe juwelen van uw edelmetaal. Omdat juwelen vanzelfsprekend een veel hogere marktwaarde hebben dan oud goud, kunnen wij u een betere goudprijs bieden dan de goudkoersen van de bekende handelshuizen. Laat u niet bedotten en komt u eens bij ons langs!

Kent u de waarde van het goud dat u in huis heeft?

Heeft u extra geld nodig? Overweeg dan om uw goud bij ons te belenen. Goudaankoop betaalt u veel contant geld voor al uw gebruiksvoorwerpen, sieraden van zilver en goud. Denk bijvoorbeeld aan uw gouden ring, of gouden collier die u niet meer of heel weinig draagt. Ook uw kapotte sieraden leveren heel veel geld op omdat de waarde van goud altijd zal blijven bestaan.

Waarde van goud; gebaseerd op de dagkoers

De prijzen die Goudaankoop rekent zijn gebaseerd op de hoogste dagkoers. Goudaankoop koopt hele verzamelingen gouden munten, sieraden van goud en zilver verkregen uit erfenissen of gehele erfenissen. Ook voor uw gouden kiezen of dentaal goud betaalt Goudaankoop u de beste goudprijs, contant of direct op uw rekening. Meer informatie over de prijzen

Goudaankoop; het inkoop adres voor al uw goud en zilver tegen de beste prijs.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.